Właściwe żywienie jest istotnym elementem profilaktyki chorób, a niekiedy jednym ze sposobów leczenia (np. w cukrzycy czy chorób jelit). Odpowiednio zbilansowana dieta i dobór produktów poprawia samopoczucie, komfort życia oraz wyniki badań.

Jako dietetyk kliniczny specjalizuję się w dietoterapii:

  • chorób tarczycy (niedoczynność tarczycy, choroba Hashimoto),
  • insulinooporności,
  • cukrzycy,
  • PCOS.

Pomagam także osobom z:

  • chorobami przewodu pokarmowego (choroby jelit, żołądka, wątroby, trzustki),
  • chorobami układu krążenia (nadciśnienie,
  • podwyższone stężenie cholesterolu miażdżyca),
  • anemią,
  • celiakią,
  • dną moczanową,
  • alergiami i nietolerancjami pokarmowymi,
  • zaparciami,
  • chorobą Parkinsona,
  • niedowagą.

Podczas współpracy:

  • dowiesz się jak komponować posiłki, które będą służyć Twojemu zdrowiu
  • otrzymasz jadłospis i zalecenia uwzględniające Twoje jednostki chorobowe,
  • poprawisz swoje samopoczucie i wyniki badań.

Dlaczego warto?

Ukończone przeze mnie szkolenia specjalistyczne dają Ci pewność, że przykazywane przeze mnie wskazówki i zalecenia są zgodne z aktualną wiedzą medyczną i będziesz w bezpiecznych rękach.

Opinie klientów

sukcesy podopiecznych